NIEUWS

Nieuw! De Coastline serie: 2 formaten en 13 kleuren!

Assortiment uitbreiding
Nieuw! De Coastline serie: 2 formaten en 13 kleuren!

Nieuw, nieuw, nieuw! Ben jij op zoek naar een prachtige, genuanceerde, handvorm wandtegel van de hoogste kwaliteit? Met trots kunnen we melden dat we een nieuwe serie met wandtegeltjes introduceren en deze voldoen uiteraard aan al deze eigenschappen. Een nieuwe topserie die exclusief via onze webshop te verkrijgen is. 

De Coastline serie is een serie geglazuurde tegeltjes van keramische topkwaliteit. Ze heeft maar liefst 13 verschillende kleuren, en dat ook nog eens in twee verschillende afmetingen. Deze serie typeert zich als rustiek en authentiek en de tegeltjes hebben een genuanceerde kleurstelling. De kleuren in deze serie zijn geïnspireerd door de Franse kustlijn.

De serie is verkrijgbaar in een 6,5x20cm en een 13.2x13.2cm formaat, met ieder zoals gezegd 13 verschillende kleuren. Doordat de tegels een robuuste uitstraling hebben zorgt dit voor een trendy en sfeervolle look.

Deze nieuwe serie wordt speciaal geïmporteerd uit Zuid-Europa en de tegeltjes lenen zich perfect voor in de keuken, douche, badkamer of toilet. Omdat de serie glanzend is, zorgt de genuanceerde kleurstelling voor een prachtige reflectie van bijvoorbeeld zonlicht of onnatuurlijk licht. Een aantal van deze tegels hebben we inmiddels ook op voorraad staan wat betekend dat we deze binnen drie dagen zouden kunnen leveren.  

Twee tegels zetten we in de spotlight:

Wandtegel Coastline Quetzal 13,2x13,2cm: Deze topper is geïnspireerd door de, door sommigen aangeduid, mooiste vogel ter aarde. Deze vogel uit Midden-Amerika heeft een unieke, op edelsteen lijkende kleur. De gevarieerde nuance zorgt vervolgens voor een prachtige speelse uitstraling. In het Spaans spreek je Quetzal uit als Ket'sál (klemtoon op de tweede lettergreep). 

Wandtegel Coastline Tourmaline 6,5x20cm: Onze favoriet! Een fantastisch mooie handvormtegel van de hoogste kwaliteit in het formaat 6,5x20cm. De Coastline Tourmaline is een gevarieerde zwarte nuance welke zorgt voor een prachtige speelse uitstraling. Durf jij het aan om deze tegel tot leven te laten komen in jouw keuken of wellicht toilet? Tip: De 6,5x20cm zou je ook in een prachtig visgraatmotief op de wand kunnen verwerken zoals te zien is op de foto. 

Heb je verdere vragen of interesse in een van deze of tegels, neem dan even contact met ons op.