NIEUWS

Vintagelovers gezocht! Binnenkort hoort u wellicht van ons!

VintageLovers
Vintagelovers gezocht! Binnenkort hoort u wellicht van ons!

Heb jij in het verleden bij VintageTegels.nl tegels voor de badkamer, woonkamer of keuken gekocht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het zal misschien best even geleden zijn maar het resultaat mag er nog steeds zijn. En het is zeker geen ramp om dit met andere vintagelovers in België en Nederland te delen.

Samengevat: wij zijn op zoek naar klanten die een foto willen delen van het eindresultaat. Graag vermelden wij hierbij je naam en woonplaats (of eventueel provincie) en vragen we je om ons te vertellen wat je van het resultaat vindt. Welke reacties heb je gehad van bijvoorbeeld vrienden, familie of buren die over de vloer kwamen?

Uiteraard begrijpen we dat er ook mensen zijn die wel graag hun resultaat willen delen, maar liever niet met naam en woonplaats genoemd willen worden. Ook hier houden we uiteraard rekening mee. De komende weken zullen wij contact opnemen met zoveel mogelijk oude klanten met de vraag of ze een foto van het eindresultaat willen delen.

Je kunt ook zelf contact met ons opnemen via info@vintagetegels.nl

De tegel die je overigens ziet op de foto; is de Burgundy in de afmeting 13,2 x 13,2 cm. Klik hier om deze te bestellen.