NIEUWS

Uitbreiding van ons assortiment met houtlook tegels

Assortiment uitbreiding
Uitbreiding van ons assortiment met houtlook tegels

We zijn trots dat we naast verschillende patroontegels en Portugese/Marokkaanse vloer- en wandtegels ons assortiment op korte termijn hebben kunnen uitbreiden met vier prachtige keramische parket tegels. Nu hadden we in de oude webshop al twee toppers in de aanbieding waaronder de Seattle en de Bretagne, maar we hebben er een nieuw formaat aan kunnen toevoegen. Dit betreft een viertal prachtige 15x60cm houtlook tegels die vernoemd zijn naar een oude Spaanse schilder.

Maar, even tussen ons, wat is nu precies keramisch parket? Alle tegels op VintageTegels.nl zijn keramisch en dat is ook het geval bij de houtlook tegels. Deze tegels hebben in plaats van een patroon of een motief een houtlook of houtmotief. Dit zorgt ervoor dat een ruimte een uniek natuurlijke look krijgt. De kwaliteit van keramisch parket is inmiddels zo hoog dat deze tegels bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden zijn.

Keramisch parket biedt vele voordelen. Het is duurzaam en erg goed bestand tegen slijtage en eventuele schade. Dit is niet het enige voordeel. Keramisch parket is namelijk uitermate geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is een houtlook vloer van keramische makelij stukken goedkoper dan écht parket.  

Sinds gisteren hebben we dus een viertal nieuwe (gekleurde) houtlook tegels kunnen toevoegen aan ons assortiment. Dit betreft de blauwe, witte, beige en mokka houtlook tegel die niet alleen fantastisch is op de vloer, ook op de wand staat dit heel erg trendy. Daarom zijn ze bijvoorbeeld te gebruiken in de woonkamer, gang, keuken en zelfs op de badkamer. De vervaagde houtlook maakt deze serie helemaal vintage! En het mooiste van alles? We kunnen deze toppers tegen een geweldige gereduceerde prijs aanbieden. Klik hier voor het totale overzicht aan houtlooktegels.