NIEUWS

Ridderlijke trots met Middeleeuwse bijenraat tegels!

Assortiment uitbreiding
Ridderlijke trots met Middeleeuwse bijenraat tegels!

VintageTegels heeft de hand weten te leggen op de Medieval-serie welke leverbaar zijn in hexagon formaat. Hexagon-tegels, ook wel bijenraat of honingraat genoemd worden steeds populairder en dit is de reden dat wij ons assortiment wilden uitbreiden met dit type tegel.

De Medieval-serie dankt zijn naam aan het feit dat de acht kleuren uit deze serie terug te vinden zijn in een Middeleeuws kasteel. De ontzettend grote (zichtbare) nuance maakt deze tegels speciaal. Dit betekend dat er zowel lichtere als donkere tonen tussen zitten. Wanneer de tegels gelegd zijn zal dit een prachtig, natuurlijk effect te weeg brengen.

De Medieval is volgens de Zuid-Europese fabriek waar hij vandaan komt een tegel met een robuuste look, maar door zijn vorm is hij toch verfijnd en daardoor kunnen ze in verschillende ruimtes en stijlen verwerkt worden. De afwerking is mat en ze zijn niet gerectificeerd en bovendien helemaal retro!

De honingraattegels zijn te verkrijgen in de kleuren snow (wit), carbon (zwart), índigo (blauw), jungle (groen), roze, shadow (antraciet), wheat (beige/crème) en wine (bordeaux). Deze serie leent zich ook voor een koffiecorner, koffiebar, of een klein restaurantje. Bekijk de verschillende kleuren met bijbehorende ambiancefoto's en laat je inspireren.  

Tot slot, en niet onbelangrijk om toch nog even te melden. Sommige kleuren kunnen ook mooi met elkaar en door elkaar verwerkt worden. Dit is op de foto goed zichtbaar. Hier zie je bijvoorbeeld de Medieval Snow, Wine en Shadow gecombineerd. Met deze tegels haal je echt een stukje ridderlijke trots in huis!