NIEUWS

Nieuwe webshop VintageTegels officieel online

Actualiteit
Nieuwe webshop VintageTegels officieel online

Sinds vandaag is de nieuwe website van VintageTegels online en dat willen we uiteraard vieren. Niet alleen zijn er verschillende nieuwe tegels aan ons assortiment toegevoegd, ook hebben we een aantal prachtige aanbiedingen van onze meest populaire tegels. Vanzelfsprekend vind je hier kleurrijke Spaanse, Portugese en Marokkaanse vloer- en wandtegels. Deze aanbiedingen vind je trouwens door op de grote groene knop met ‘aanbiedingen’ te klikken.

Wat is er onder meer nieuw?  In het verleden stuitten de vele Belgische klanten op betalingsproblemen omdat Ideal-betalingen niet mogelijk zijn in België. Dit is inmiddels aangepakt en klanten kunnen op de nieuwe website via Bancontact of Bank Transfer betalen. Wel zo handig!

Wat ook nieuw is; is het online aanvragen van een proeftegel. Uiteraard hebben wij altijd voldaan aan een monsteraanvraag want bij twijfel is het niet meer dan logisch om toch even de tegel te voelen en te zien. Monsteraanvragen kunnen nu via de website gedaan worden en brengen geen extra kosten met zich mee. VintageTegels neemt het picken, de administratieve verwerking en de verzending voor haar rekening, de enige bijdrage die jij levert zijn de kosten voor de verzending. Je kunt alle kleinformaat tegels als monster aanvragen en keurig thuisbezorgd krijgen.

Om onze festiviteiten kracht bij te zetten hebben we bovendien besloten dat we leveringen boven de € 500.00 in Nederland gratis doen. We werken nog steeds met een uiterst professionele externe partner die bekend is met de breukgevoeligheid van onze producten. Ga jij binnenkort verbouwen of wil je je keuken of badkamer een nieuwe look geven met ouderwetse tegels? Houd dan onze website in de gaten want we verwachten snel nog meer nieuwe retro tegeltjes toe te kunnen voegen aan ons uitgebreide keramische tegel-assortiment.