NIEUWS

Nieuw! De Volcano serie: Milde nuance, extra lang formaat

Assortiment uitbreiding
Nieuw! De Volcano serie: Milde nuance, extra lang formaat

De Volcano serie is geïnspireerd door een kleine vulkanische archipel in de Middellandse Zee. De vloertegel is 9,2 x 36,8 cm lang en door zijn afwijkende formaat zijn er verschillende mogelijkheden mee. Zo kun je hem onder andere ook als plint op de wand gebruiken, of kun je de vloer doortrekken tot halverwege op de wand.

De serie bestaat uit 12 verschillende kleuren en heeft een V2 nuance, welke een mooie variatie van donkere en lichtere tonen geeft. Daarnaast is de tegel vorstbestendig en geschikt voor vloerverwarming. De Zuid-Europese fabrikant van deze tegels raadt een voegdikte van 2mm aan.

De Volcano serie bestaat uit de kleuren Licht Blauw, Beige, Roze, Wit, Bruin, Bordeaux, Oranje, Grijs , Blauw, Camouflage Groen, Donker Groen en Zwart. Door zijn iets langere formaat in verhouding met andere vloertegels, kan deze serie bijvoorbeeld als visgraatpatroon gelegd worden.

Op de foto zie je trouwens de de Volcano Wit in combinatie met de Coastline Lavenda Blue, welke ook te bestellen is op VintageTegels.nl door hier te klikken.