NIEUWS

Nieuw! De Traffic serie: 14 verschillende kleuren!

Assortiment uitbreiding
Nieuw! De Traffic serie: 14 verschillende kleuren!

Nieuw!! Als je op zoek bent naar prachtige, opvallende, genuanceerde handvormtegels, dan moet je zeker onze nieuwe Traffic serie bekijken! Een nieuwe serie van de hoogste kwaliteit en de prachtige v2 nuance zorgt voor een fantastisch, speels resultaat!

Deze serie heeft maar liefst 14 verschillende kleuren (Adriatic Blue, Apple, Black, Canard, Velvet Blauw, Pink, Carribean Blue, Coffee, Gardenia Cream, Green Halite, Green Kelp, Pure White, Quick Silver en Russet). De Traffic serie is geïnspireerd op een haaks op elkaar staande pijl, die zowel naar links- als rechts wijst. Door zijn langwerpige vorm, vallen deze zeshoekige-hexagontegels gelijk op! Een honingraat, maar dan langwerpig zeg maar. 

Het mooie van de serie is dat sommige kleuren prima met elkaar of door elkaar te verwerken zijn. Dit zie je onder andere terug in de verschillende sfeerfoto's. De Traffic serie is uitermate geschikt voor de badkamer of in de keuken, of zelfs in het toilet. Maar, ook een fancy restaurant of leuke boetiek zou een wandje met de Traffic moeten overwegen. 

Het mooie aan deze tegels is dat ze zowel verticaal, horizontaal of zelfs schuin op de wand geplaatst kunnen worden. Je kan dus echt nog alle kanten op met de Traffic serie. Wist je dat we een aantal van deze tegeltjes inmiddels ook op voorraad hebben staan? Dat betekent dat ze binnen drie dagen leverbaar zijn, bekijk en bestel ze dus snel!