NIEUWS

Nieuw! De steengoede Colosseum serie: 4 steenlook tegels

Assortiment uitbreiding
Nieuw! De steengoede Colosseum serie: 4 steenlook tegels

De kwaliteit van deze keramische steenlook tegels straalt er vanaf. Ben jij op zoek naar een knus hoekje met een vintage-achtige steenlook? Dan zit je met de Colosseum serie helemaal goed.

De tegel is eigenlijk een vloertegel maar wordt verkocht als steenstrip en bovenal (meestal) toegepast op de wand. Een keramische serie met V4 (hoogst mogelijke) nuance die zorgt voor een prachtig, natuurlijk effect. Het mooie van deze tegel is dat, omdat hij vorstbestendig is, hij ook prachtig buiten geplaatst kan worden. De Colosseum serie is ook door elkaar te mixen, hetgeen voor nog meer variatie op de wand zorgt.

Ook het feit dat de tegel niet gerectificeerd is zorgt voor een nog natuurlijkere impressie. VintageTegels.nl heeft de Colosseum serie geïmporteerd uit Zuid-Europa bij een fabriek die bekend staat voor haar afwijkende visie (en design) van de standaard keramische tegels. Momenteel is de serie te krijgen in vier kleuren, te weten Stone Earth, Stone Brown, Stone Ash en Stone Graphite.

De serie leent zich ook perfect in combinatie met een elektrische inbouwhaard. Wil jij je (Italiaanse) restaurant een makeover geven? Wat te denken van een mooi wandje Colosseum? Gewoon steengoed!