NIEUWS

Mooi hoor! Van het toilet naar de bijkeuken in Doesburg

VintageLovers
Mooi hoor! Van het toilet naar de bijkeuken in Doesburg

Angela en Stephan bestelden de Portugese Vloertegel Nr. 3 in 45x45cm formaat en lieten ons weten zo tevreden te zijn over het eindresultaat dat ze ook besloten de bijkeuken te betegelen met dezelfde tegels. Dit resulteerde in een extra bestelling. Zoals de meegezonden foto laat zien zorgt de genuanceerde kleurstelling voor een unieke design en bracht deze sfeer aan in de ruimte waarin hij verwerkt is. De tegel is werkelijk schitterend doorgetrokken van de vloer naar de wand. Let ook op een fijne, gecentreerde plaatsing! Complimenten aan de tegelzetter. 

Angela laat ons weten: “Wij zijn zelf super tevreden en blij dat het zo mooi gelukt is. Het is natuurlijk niet een gebruikelijke tegel maar omdat wij een oud huis hebben en de rest ook niet strak en modern is past het juist perfect. Ook uiteindelijk blij dat we dezelfde tegel hebben doorgezet naar de bijkeuken.” Daarnaast laat ze weten blij te zijn met de combinatie van het al bestaande marmer in de gang. Ze zult aan: “Ik was in eerste instantie bang dat het te druk zou worden en vandaar dat we eerst alleen wc en halletje hadden gedaan. Maar juist met de rest allemaal rustig wit komt het prachtig uit vinden wij en is het een geheel en toch niet te oubollig.” 

Angela en Stephan hebben lichtgrijze voeg gebruikt welke goed overeenkomt met de tegel. Alhoewel nog niet iedereen de bijkeuken heeft gezien zijn de reacties super positief. “Mensen staan er versteld van dat ik zo een mooie tegel had gevonden die mooi bij ons huis past.”

Ook geïnteresseerd in deze authentieke tegel, bestel hem hier.

Heb jij in het verleden tegels bij ons besteld en ben je ook dolenthousiast om dit met andere VintageLovers te delen? Dat kan, graag zelfs. Je kunt ons even mailen of klik hier.