NIEUWS

Klant betegelt houten tafel met Vintage tegels

Creatief met VintageTegels.nl
Klant betegelt houten tafel met Vintage tegels

Afgelopen week ontving VintageTegels.nl een mail met foto met daarin het volgende geschreven door een zeer tevreden klant:

Hoi VintageTegels.nl. Ik heb in de zomer bij jullie de Marokkaanse Vloertegel Casablanca Brown Mix besteld en deze inmiddels ook prachtig verwerkt. Het is een hele mooie tegel en we zijn uitermate blij met onze keuze. Ook de transporteur die de tegels kwam brengen was een uiterst vriendelijke man en niet te beroerd om ons even te helpen. Dit is toch een mooie bijkomstigheid en een extra reden om in de toekomst ook bij jullie meer tegels te bestellen. 

Door een kleine miscalculatie van onze tegelzetter hadden we wat extra tegels over. In plaats van deze terug te sturen kwam mijn vrouw Marie-José op het idee om onze houten (binnen)tafel te beitsen en hierin de Casablanca Brown Mix te verwerken. Aangezien ik wel een klusser ben en vroeger in de houtindustrie gewerkt heb, ben ik 's avonds aan de slag gegaan. We vinden het heel mooi geworden. Hopelijk vinden jullie dat ook, zelfs onze kat heeft de tafel goedgekeurd!  Zie meegezonden foto voor wat ik precies geknutseld heb. Met vriendelijke groet, Gerard op den Bosch.

Nou inderdaad Gerard, we vinden het prachtig en zijn blij om het resultaat te delen met onze volgers. Complimenten voor het idee aan je vrouw en aan jou voor het creatieve kluswerk. Ook interesse in de Casablanca Brown Mix? Bestel hem hier